Hírek-aktuális

 

 

 

Világítástechnikai évkönyv – FELHÍVÁS

2023-06-12

A 2022-2023-as Világítástechnikai Évkönyv szerkesztői idén is várják az érdekes szakmai cikkeket, beszámolókat az elmúlt két év világítástechnikai eseményeiről, eredményeiről, érdekességeiről.

Az Évkönyv vezérfonala: Változások fényében, apropója az elmúlt időszakban szinte mindenhol tapasztalható gyors átalakulás, technológiai fejlődés és változások.
Fő téma, hogy miként lehet (lehetett) alkalmazkodni a változásokhoz, milyen speciális problémák merültek fel az utóbbi időkben, és ezekre milyen megoldások születtek.
Tervek szerint az évkönyvet az év végi ünnepi Közgyűlésen fogják bemutatni.
Ennek érdekében a kéziratokat 2023.08.15-ig várják az evkonyv@vilagitas.org és a vtt@vilagitas.org címekre.

vtt_evkonyvek_h_650

Az évkönyv szerkesztői kérik a szerzőket, hogy a tervezett cikkek témáját és címét mielőbb küldjék meg a fentebb megadott címekre.
A lentebbi MINTA DOKUMENTUM-ra kattintva letölthetik a formai követelményeket, és javasolt, hogy ebben a dokumentumban szerkesszék meg a kéziratot.
Kérdésekkel, ötletekkel az évkönyv szerkesztői (Hegedüs János és Urbin Ágnes) az evkonyv@vilagitas.org e-mail címen érhetők el

MINTA DOKUMENTUM

 

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea