Hírek-aktuális

 

 

 

Új generációs akkumulátorfelügyelet

2023-06-08

Jövő héten június 14-16. között zajlik a müncheni The Smarter E kiállítás és konferencia, ahol az energiaváltás számos forradalmi újdonsága is bemutatásra kerül.
A szakvásár csokron belül az ees Europe ad otthont az energiatárolási szektornak. Az edinburghi Dukosi cég egy rendkívüli áttörést mutat be az energiatárolás területén.

dukosi-battery-monitor_250_03A cég kifejlesztett egy új generációs akkumulátor-érzékelő technológiát, amely forradalmasítani fogja az iparágat. Az intelligens chip-on-cell akkumulátor-felügyeleti megoldás, amely vezeték nélküli NFC (Near Field Communication) kommunikációval működik, újszerű megközelítést vezet be az akkumulátorok tervezésében és felügyeletében.
Ami az innovációt igazán kivételessé teszi, az a rendkívül részletes elemzési szintje. A Dukosi rendszere képes korai szakaszban észlelni a problémákat, lehetővé téve a gyors riasztást és a sérült cellák időben történő cseréjét. A cellaszinten történő problémakezeléssel a Dukosi jelentősen javítja az akkumulátorok élettartamát, hatékonyságát és biztonságát anélkül, hogy az akkumulátorok teljes körű cseréjére lenne szükség, vagy az akkumulátorok általános teljesítménye csökkenne.
A cég küldetése a nagyméretű akkumulátorok teljesítményének, hatékonyságának és biztonságának növelése bármilyen környezetben. A vállalat részvétele az ees Europe kiállításon, amely a Smarter E kiemelkedő része, megerősíti a megújuló energiatárolás iránti elkötelezettségét.

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea