hirdetés

Hírek-aktuális

 

 

 

Tervezés. Előnézet. Nyomtatás. Mindez a telefonjáról, a vadonatúj M211 címkenyomtatóval

2022-04-11

A Brady Corporation új M211 címkenyomtatója egy könnyű, robusztus és hordozható készülék, amely kábelek és részegységek azonosításához előre méretezett és folytonos címkékre is képes nyomtatni. Akár komplex címkék is készíthetők vele, amelyek a telefonról megtervezhetők, megtekinthetők és kinyomtathatók.

Címkézzen a telefonjával
b1_250Az új M211 címkenyomtató bármilyen övre könnyedén felcsíptethető. Bluetooth segítségével zökkenőmentesen csatlakoztatható okostelefonhoz, amelyről a Brady Express Labels alkalmazással vezérelhető. Az alkalmazással gyorsan tervezhetők, megtekinthetők és nyomtathatók címkék, és akár táblázatokból is integrálhatók adatok. Ma egyetlen más telefonos címkenyomtató sem rendelkezik az M211 címketervezési képességeivel. A tervek elmenthetők és megoszthatók a kollégákkal, a helyszínen vagy az irodában is. 

Videó megtekintése >>

Tesztelt minőségi címkék
b2_250A belépőszintű hordozható címkenyomtatók között egyedinek tekinthető az M211 képessége, hogy folytonos és előre méretezett címkékre is képes nyomtatni. A Brady 90+ különböző címkekazettát kínál az M211 felhasználóinak. Ezek között általános és speciális, az adott alkalmazásban nagy megbízhatóságra tervezett címkék is vannak. A Brady műszaki adatlapjain megtalálhatók a címketesztek eredményei, amelyek során a különböző típusú sík és ívelt felületekhez való tapadást, valamint a nyomat párának, horzsolásnak, hőnek, hidegnek, időjárásnak és más hatásoknak való ellenállását értékelték. 

Ellenálló és könnyen használható
Az új M211 címkenyomtató akár 300 címkét is képes kinyomtatni egyetlen akkumulátortöltéssel. Mindezt úgy, hogy az extrém hordhatóság érdekében csak 0,5 kg súlyú és kompakt kialakítású. Ugyanakkor az M211 egy strapabíró készülék. A tesztek azt mutatják, hogy ez a kis nyomtató kibírja az 1,8 méterről való leesést, a 110 kg-os b3_250összezúzást és a katonai specifikációknak megfelelő ütéseket. Amellett, hogy szinte minden munkakörülményt túlél, az M211 a fogyóanyag gyors helyszíni cseréjét biztosító behelyez-rögzít-nyomtat címkekazettákkal működik. 

A M211 nyomtató megismerése >>

Címkekészítés egy koppintásnyira
Váltson mobil használatra, és érjen el több beállítást az Express Labels alkalmazással. Amikor az Express Labels mobilalkalmazást használja egy egyszerű, ugyanakkor intuitív szoftvert használ. Kézmozdulatokon alapuló érintőképernyős technológiája optimalizálja a címkekészítést, és gyorsabbá és pontosabbá teszi az objektumok átméretezését és beállítását. A natív billentyűzet természetessé teszi a gépelést, így a feladat gyorsan elvégezhető. Igény szerint és bárhol elérhető, a telephelyen vagy attól távol is.

Fedezze fel az Express Labels további lehetőségeit

W.H. Brady nv Mo-i KKK
2040 Budaörs, Magyarország
Liget u. 3/2
Tel: +36 23 500 275
E-mail: Central_Europe@bradycorp.com
www.brady.hu

hirdetés

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea