Hírek-aktuális

 

 

 

Professzionális szerszámos hátizsákkal a csillagokig

2021-09-23

Amikor egy mesterember megrendelést kap egy ügyféltől, nehéz meghatároznia, hogy pontosan milyen szerszámokra lesz szüksége a javítás elvégzéséhez, ezért a hiba diagnosztizálása alapos kivizsgálás nélkül enyhén szólva is problémás. Mindig teljes hagyományos szerszámkészletet magával hordania viszont nem túl praktikus. Erre kínál kényelmes megoldást a Wiha, amely piacra dobta a forradalmi 5 Stars System rendszert ؘ– a kiválasztott iparágaknak dedikált, kompatibilis megoldások termékcsaládját.

Ezek egyike egy forradalmi szerszámos táska, amelyet olyan szakemberekkel folytatott konzultációk alapján hoztak létre, akik számára a funkcionalitás, a mobilitás és a biztonság a legfontosabb. 

A gyakorlatban tesztelt innovációk!
wiha_1_300Még a leginnovatívabb megoldás sem talál támogatókra, ha nem praktikus. Ezért a Wiha a legtapasztaltabb szakemberekhez fordult a legjobb, kompatibilis rendszerek létrehozása végett. Sokéves tapasztalatuknak köszönhetően lehetővé vált egy olyan szerszámkészlet összeállítása, amely tökéletesen megfelel egy-egy adott iparág igényeinek. A következő lépés a funkcionális „csomagolás” kiválasztása volt. Nem csoda, hogy a választás a Veto Pro Pac hátizsákra esett – ez a legergonomikusabb és legkényelmesebb szerszámos táska a világon.
Fokozott mobilitás, nagy kapacitás és szabad kéz a magasban való munkavégzés vagy a mozgás során – ezek a szakemberek szempontjából kulcsfontosságú elemek. A szerszámok egy helyen való összegyűjtése időt, pénzt és idegeskedést takarít meg, minden kéznél van, ami azt jelenti, hogy a munka még soha nem volt ilyen kényelmes. 

Tökéletes felépítés az építkezésekre
Ugyan termékeket nem szabad a csomagolásuk alapján megítélni, de a Veto Pro Pac esetében érdemes kivételt tenni. A szerszámrendszereknek minden körülmények között helyt kell állniuk, mind steril környezetben, mind a felújítási káosz közepén, mind az óriási építési területeken. A Veto hátizsákot úgy tervezték meg, hogy még a legszélsőségesebb helyzetekkel is megbirkózzon.
wiha_2_300„Felső része nejlonnal megerősített anyagból készül, ami ellenállóvá teszi a kopással és a sérülésekkel szemben. Az alsó rész polipropilénből készül, ennek köszönhetően a hátizsák alapja vízálló. Hátulja EVA habból áll, amely miatt a hátizsák tökéletesen illeszkedik a gerincünkhöz, csillapítja a rezgéseket és védi nemcsak a hátunkat, hanem a benne lévő szerszámokat is. A terméket széles, tartós pántok teszik teljessé, amelyek garantálják a szerkezet stabilitását – mondta Maja Sikorska, a Wiha munkatársa.
A villanyszerelőknek szánt rendszer 26 elemből áll, amelyek közül mindnek megvan a maga szigorúan kijelölt helye. A hátizsák űrtartalma a méretéhez viszonyítva lenyűgöző, két fő zsebbel felszerelve gyors hozzáférést biztosít a szerszámokhoz. Zsebekből összesen 46 van! Kicsi, nagy, hálós, mágneses, átlátszó. Így helyet kapnak a ragasztószalagok, bitek, filctollak és egyéb alapvető dolgok. A Veto Pro Pac tehát a rendezettség, ill. a károk elleni maximális védelem garanciája.
Érdemes megjegyezni, hogy a hátizsák teljesen megpakolva is stabil marad. Egy tartós kampó is rendelkezésre áll, amelynek köszönhetően a „kis műhely” létrára vagy állványra is felakasztható. Az egészet a villanyszerelők tapasztalataira alapozott praktikusság jellemzi.

Mi is található a szerszámos hátizsákban?
A Veto Pro Pac fedélzetén egy teljesen professzionális szerszámkészlet található, amely nélkül egyetlen villanyszerelő sem képes boldogulni. Ez huszonhat szigetelt, tanúsított és minden ergonómiai szabványnak megfelelő szerszámot jelent.

A rendszer többek között az alábbiakból áll:wiha_3_300
különböző vágók,
fogók,
laposfogók,
slim szigetelésű csavarhúzók,
feszültségérzékelő (érintés nélküli),
mérőszalag,
kilenc darabos imbuszkulcs készlet,
kábelcsupaszító,
kapcsolószekrény kulcs,
elemlámpa.

Természetesen ez csak egy része a teljes felszereltségnek, amelyet érdemes további elemekkel bővíteni. A rekeszek és zsebek sokasága lehetővé teszi, hogy a szakemberek igazán meglepő mennyiségű szerszámot vihessenek magukkal. Egy munkahelyen soha nem lehet tudni, hogy mivel kell szembenézni, vagy kivel lehet találkozni, ezért a gyártó még tablet- és névjegykártya-tartót is kialakított. 

5 csillagos hátizsák
A Veto Pro Pac a 5 Star Systems kampány képviselője, az XXL III bőrönddel együtt. Modernség, funkcionalitás, biztonság, kényelem és elégedettség – ez az öt érték vezérelte a Wihát, amelyeket sikerült is elérni, állítják az amerikai szakértők, akiknek lehetőségük volt akcióban is tesztelni a Veto Pro Pac-ot.
A szerszámos hátizsák minden bizonnyal a hazai piacon is beválik. Ilyen felszereltséggel minden bizonnyal bármilyen munka olyan egyszerű lesz, mint egy fénycsőcsere. Ideje tehát felvenni a hátizsákot, és küldetésre indulni, szabad kézzel és tiszta fejjel!

További információ: www.wiha.com/showtime

(X)

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea