Hírek-aktuális

 

 

 

Októberben jelenik meg az új Elektromosipari szakemberek kézikönyve

2024-07-01

Mindig szem előtt, kézközelben!
Ha olyan megjelenési lehetőséget keres cége számára, amely évekig a szakemberek látóterébe kerül, akkor HIRDESSEN az Elektromosipari szakemberek kézikönyvében.

konyv_borito_300_360Az Elektromosipari szakemberek kézikönyve előző kiadása 2020 novemberében jelent meg 2500 példányban. Sikerét mi sem mutatta jobban, minthogy már az első hónapban közel 1000 példányt vásároltak belőle, majd egy év után mind a 2500 példány elfogyott és újabb 1000 db-os utánnyomásra került sor. Az érdeklődés a könyv iránt azóta is folyamatos.
Az épületvillamos szakma területén folyamatos a változás, nem csak a technika fejlődése, hanem a jogszabályi környezet változása miatt. Ez indokolttá teszi szakkönyvünk aktualizálását, bővítését. Célunk, hogy a könyv átfogó és jól felépített tartalmával nemcsak az ismeretek bővítését és a meglévő tudás korszerűsítését szolgálja, de a mindennapi munkavégzés során is hasznos segítőtársa legyen a villamosipari vállalkozóknak, villanyszerelőknek.
Az új Elektromosipari szakemberek kézikönyve 2024 októberében jelenik meg. Összeállításában, lektorálásában neves szakemberek vesznek részt.
A könyv A5-ös formátumban, több, mint 600 oldalon, 2500 példányban fog megjelenni.

A több mint 600 oldalas szakkönyv a cégek számára olyan hirdetési felületet kínál, amely sok éven át nap mint nap ott lesz a szakemberek kezében és látóterében.
Amennyiben cégüket érdekli a megjelenés lehetősége az Elektromosipari szakemberek kézikönyvében, szívesen állunk rendelkezésre bővebb információkkal: info@elektroinstallateur.hu, +36 30 8496960, +36 30 8496961
Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 15.

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea