hirdetés

Hírek-aktuális

 

 

 

Napelemes rendszerek ellenőrzése hőkamerás drónnal

2022-04-07

A Gershoj Energia magyar napelem rendszer kivitelező cég elindítja légi hőkamerás és elemző szolgáltatását!

ge1_pr_1_h_250Ez a szolgáltatás napelem parkok működésének ellenőrzését és szakértői elemzését biztosítja drónos légi felvételek készítése által a napelem parkok tulajdonosainak, vagyonkezelőinek vagy üzemeltetőinek.
A problémák precíz detektálásában növekedő drónflottánk segít, a saját engedéllyel rendelkező pilóták által üzemeltetett hőkamerás DJI M300 drónnal.
Gyors támogatást tudunk nyújtani Bécs és Budapest közötti, központi elhelyezkedésünk miatt.
„Fizikailag közel vagyunk jelenlegi és potenciális ügyfeleinkhez” – mondta Jan Gershoj, a Gershoj Energia tulajdonosa. „Tudjuk, hogy az egyetlen valódi kincs az idő, ezért a közelség már önmagában is nagy tőke. A hőképalkotáshoz és az elemzéshez való könnyű hozzáférésnek köszönhetően az ügyfelek itt Magyarországon minden eddiginél gyorsabban kezelhetik és oldhatják meg problémáikat.”

ge_pr_2_h__250

Tudjon meg többet ide kattintva!

Rólunk
A dán Jan Gershoj által 2009-ben alapított Gershoj Energia Tatán, Magyarországon található. A cég nagy tapasztalattal rendelkező villanyszerelőkkel, gépész- és villamosmérnökökkel dolgozik. Mindannyian elkötelezettek amellett, hogy zöld energián alapuló, versenyképes árú megoldásokat kínáljanak vállalatok és magánszemélyek számára.

Kapcsolat

Gershoj Energia Kft.
www.GershojEnergia.com
info@GershojEnergia.com
HU - 2890, Tata, Ady Endre u.13.
+36 (30) 894 6152

(X)

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea