Hírek-aktuális

 

 

 

Erőteljes véghajrá a Light+Building-re

2022-08-30

Közel a Light+Building Autumn Edition kapunyitásához, a még mindig növekvő regisztrációk száma is alátámasztja a szektor rendkívül pozitív válaszát és nagy érdeklődését. Ugyan nem a megszokott tavaszi időpontban, hanem kivételesen 2022. október 2–6. között 46 ország több mint 1500 kiállítója fogja kihasználni annak az előnyeit a vezető nemzetközi szakvásáron Frankfurtban, hogy élőben mutathatja be innovációit a szakmai látogatók széles körének.

lb_250_250A koronavírus-járvány miatti hosszú szünetet követően a Light+Building „különkiadása” átfogó betekintést nyújt az ágazat trendjeiről, az új termékekről és az innovatív megoldásokról. A szakvásár célja, hogy a már nagyon hiányzó szakmai platformot biztosítsa az új termékek, trendek és a személyes eszme- és véleménycsere számára. „A Light + Building Autumn Edition-re adott rendkívül pozitív visszajelzés az ágazat részéről nem hagy kétséget afelől, mindenki alig várja, hogy októberben ismét személyesen találkozhasson” – nyilatkozta Johannes Möller, a Light+Building Brand Management igazgatója. A látogatók széleskörű nemzetközi áttekintésre számíthatnak: a kiállítók 46 országból érkeznek. Németország után a legnagyobb kiállító országok Olaszország, Törökország, Spanyolország, Lengyelország, Hollandia, az Egyesült Királyság, Franciaország, Belgium és Görögország.
lb_1_250_250_01A kiállítás egyik fókusztémáját adják az intelligens épületszolgáltatási technológiák. Az épületautomatizálástól az elektromos szerelési rendszereken át az intelligens energiagazdálkodásig és az elektromos töltőinfrastruktúráig számos kulcsfontosságú, neves ipari szereplő képviselteti magát, és mutatja be újdonságait. Emellett az épületautomatizálási szabványokkal foglalkozó szervezetek – mint például a LON, a BACnet, az Enocean, a Z-wave és a KNX – is bemutatják a jövő intelligens épületeinek fejlesztési trendjeit.
Az épületszolgáltatási technológiai iparág legfontosabb témái köré szerveződő események széleskörű programja első alkalommal a 9.0 csarnokban található „Building Plaza” rendezvénycsarnokban összpontosul. Ez a terület a vásár ideje alatt az intelligens alkalmazások, a hálózatépítés és az épületek éghajlatbarát használata terén elért legújabb fejlesztéseket bemutató előadások, panelbeszélgetések és szemináriumok központi helyszíne lesz.
lb_3_250_250Az összekapcsolt biztonsági és védelmi technológiák sem maradhatnak ki a kínálatból, immár hagyományosan az Intersec Building keretében. A beléptetési korlátozásoktól és a videófelügyelettől kezdve a tűz- és adatvédelemig a holnap épületeiben egyre magasabbak lesznek az integrált biztonsági és védelmi technológiával szemben támasztott követelmények. Ennek megfelelően a hálózatba kapcsolhatóság és a biztonság a Light+Building őszi kiadásának szintén egyik fő témája. A kiállítással párhuzamosan az Intersec Forum október 3–6. között színvonalas program keretében gondoskodik a szaktudás és a szakértelem cseréjéről.
Természetesen a világítás élménye sosem maradhat ki a Light+Building kínálatából. Így lesz ez most is, amikor a fény mindenféle aspektusát láthatják a látogatók.lb_2_250_250_02
A dizájnorientált, számtalan stílusú lámpatestektől kezdve a műszaki világításon, a kültéri és közvilágításon, a vészhelyzeti és biztonsági világításon át a világítástechnikai piac teljes szegmensét lefedő nemzetközi termékskála várja az érdeklődőket. A világítási ágazatot érdeklő legújabb témák a 3.1. csarnokban található „Design Plaza” téren kerülnek terítékre.
Minden regisztrált vállalat szerepel a Light+Building Contactor-ban, a világítási és épületvillamossági technológiák nemzetközi keresőmotorjában. A felhasználók érdeklődési körüknek megfelelően szűrhetik a kiállítói profilokat, amelyek a termékekről, videókról, bemutatókról szóló információkat tartalmaznak, és kompakt áttekintést kaphatnak.

További információ: www.light-building.com/contactor

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea