hirdetés

Hírek-aktuális

 

 

 

Elektromosipari szakemberek kézikönyve 2020-as bővített, átdolgozott kiadás

2020-09-14

2020. november 18-án megjelent az új Elektromosipari szakemberek kézikönyve. A kibővített, mintegy 650 oldalas kézikönyv összeállításában, lektorálásában neves szakemberek vettek részt.

konyv_h_321

2021 novemberére a 2500 példányban megjelent könyv teljesen elfogyott, ezért úgy döntöttünk, hogy 1000 példányban újranyomatjuk. 2021. december 9-én meg is jelentek az utánnyomott példányok, így megszakítás nélkül, változatlanul megrendelhető a kézikönyv.

Az Elektromosipari szakemberek kézikönyve előző kiadása 2015 novemberében jelent meg. Sikerét mi sem mutatta jobban, minthogy már az első hónapban közel 1000 példányt vásároltak belőle, s 2020 nyarán végleg elfogyott.

Az épületvillamos szakma területén folyamatos a változás – nemcsak a technika fejlődése, hanem a jogszabályi környezet változása miatt is –, ami indokolttá tette szakkönyvünk aktualizálását, új témákkal való bővítését, a fejezetek átdolgozását. Célunk, hogy a könyv átfogó és jól felépített tartalmával nemcsak az ismeretek bővítését és a meglévő tudás korszerűsítését szolgálja, de a mindennapi munkavégzés során is hasznos segítőtársa legyen a villamosipari vállalkozóknak, villanyszerelőknek.

 Szerzők:
Arató Csaba Furján Attila ifj. Hunyadi Sándor Kádár Aba (†) Dr. Kemény József
dr. Kovács Károly Kóra István Kruppa Attila Nádas József Dr. Novothny Ferenc Opitzer Gábor Pásztohy Tamás Roderman József Schottner Károly

Tartalom:
Elméleti alapok Lakóépületek villamos berendezése Készülékek Vezetékek kötéstechnikája Világítástechnika Tartalék áramforrások Fázisjavítás Energiamenedzsment Automatizálás Napelemes rendszerek létesítése Villamos járművek biztonsága Túláramvédelem Áramütés elleni védelem Elektromágneses összeférhetőség (EMC) Villám- és túlfeszültség-védelem Tűzvédelem

lapozzon_bele_itt_h_650

A könyv megvásárolható:
 Személyesen, előre egyeztetett időpontban a szerkesztőségben – 1141 Budapest, Jeszenák János utca 20. (bejárat a Pitvar utca felől). A könyv bruttó ára: 6500 Ft.
 GLS szállítással, előre utalással. Ebben az esetben a könyv 6500 Ft-os ára mellett 1900 Ft csomagolási és szállítási költséget számítunk fel (ez a díj egy könyv feladására érvényes). A könyvet az utalás beérkezését követően GLS csomagküldeményként küldjük a számlával együtt.


További információk, időpont egyeztetés e-mailben és telefonon:

e-mail: info@elektroinstallateur.hu
tel.: +36 30 849 6960, + 36 30 849 6961

A könyv részletes tartalomjegyzéke itt megtekinthető:

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea