hirdetés

Hírek-aktuális

 

 

 

Nagydíjas szerszám az Ipar Napjai 2019-en

2019-06-03

Nemrég zajlott az Ipar Napjai 2019 keretében a Mach-Tech szakkiállítás. Annak ellenére, hogy az izgalom lassan elmúlik, a résztvevőket és látogatókat még sokáig fogják foglalkoztatni azok a nem mindennapi innovációk, amelyeket a világ minden részéről érkező kiállítók bemutattak. Nem hiányozhatott közülük a Wiha és a bestseller speedE sem!

mach_tech_ii__250Az Ipar Napjai az egyik legnagyobb és egyben legfontosabb iparágbeli esemény Magyarországon. Több mint 500 kiállító, többek között világhírű márkák, iparágvezetők, kis- és középvállalkozások, megszámolhatatlan innovatív, az iparágat új szintre emelő megoldás jellemzi. A minden téren népszerű minimalizáció, az ergonómia, a munkabiztonság, valamint a multifunkcionális megoldások tervezése terén egyre csak növekvő tudatosság korában a legújabb technológiai megoldásokba való befektetés befolyásolja leginkább az iparág fejlődését – hangsúlyozta Sikorska Maja, a Wiha Marketingosztályáról. Az ilyen típusú események nagyszerű lehetőséget jelentenek a szakemberekkel való találkozásra, és annak megértésére, hogy a modern technológia hogyan segíti a jövővel kapcsolatos elvárások teljesítését ebben az igényes iparágban – tette hozzá.
mach_tech_iii__250A májusi esemény kivételes jelentőséggel bírt a Wiha számára. A cég most először mutatta be a magyar látogatóknak bestsellerét – az elektromos hajtású speedE csavarhúzót. Az innovatív funkció jelentős mértékben lerövidíti a csavarok behajtási idejét, valamint csökkenti a szoros csavaros csatlakozások végrehajtásakor kifejtendő erő mennyiségét. Ennek köszönhetően a speedE termék felhasználói a kézi módszerrel dolgozó felhasználókhoz képest legalább kétszer olyan gyorsan teljesítik a feladatot, továbbá láthatóan javul a mindennapos munka hatékonysága és kényelme is. A standon felállított, és az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetségének szakértői által vezetett Szerelői Zóna lehetővé tette a látogatók számára a speedE alapos kipróbálását. A rendkívül pozitív visszajelzéseknek köszönhetően megbizonyosodtunk arról, hogy a csavarhúzó valóban telitalálat volt! – hangsúlyozta Sikorska Maja.
machtech___250A Wiha jelenléte az Ipar Napjain még nagyobb jelentőséggel bír, a cég bestseller speedE szerszáma a lehető legnagyobb kitüntetést, az innovációért járó Nagydíjat is elnyerte. A díjat a Wiha képviselői a Hungexpo vezérigazgatójától, Ganczer Gábortól vehették át a nyitóünnepség alatt. A Nagydíj kivételes kitüntetés a Wiha számára. Ennek a díjnak köszönhetően kibővült a VDE és a speedE csavarhúzók kedvelőinek köre, ami biztosan megmutatkozik majd a márka és a termékek ismertségének növekedésében a magyar piacon.

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea