hirdetés

Adatvédelem

Az Elektroinstallateur és az Edinfo Rendszerintegrátor Kft. számára kiemelten fontos a személyes adatok védelme és azok bizalmas kezelése. A személyes, illetve közérdekű adatokat az 1992. évi LXIII (Avtv) törvényben és az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásoknak megfelelően kezeljük. A „www.elektroinstallateur.hu” website-on lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges.

Egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükség lehet bizonyos személyes adatok megadására (név, e-mail cím stb.). Az így birtokunkba jutott adatokat harmadik fél számára, a törvényben, valamint ÁSZF-ünkben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között ki nem adjuk. Amennyiben úgy határoz, hogy az ön által megadott adatok alapján a későbbiekben ne vegyük fel Önnel a kapcsolatot, úgy ezt a kérését természetesen tiszteletben tartjuk.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

– nem szándékosan közölt személyes adatokat nem őrzünk meg, és nem adunk tovább,

– a tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt Ön rendelkezésünkre bocsátotta, és attól eltérő felhasználásra semmilyen körülmények között nem adjuk tovább,

– jelentkezése esetén adatait csak a szerződés teljesítéséhez szükséges mértékben használjuk fel.