hirdetés
hirdetés

Hírek-aktuális

 

 

 

Fényforrásgyártóból teljes körű LED világítási vállalatig

2018-04-04

Kevesebb, mint két év alatt a LEDVANCE cég a főként hagyományos lámpák gyártójából önálló, dinamikus és világszerte működő világítástechnikai vállalattá vált, az egyik legátfogóbb LED-termékválasztékot kínálva az általános világítás terén.

A cég rekordidő alatt betört Európa legjobb tíz lámpatest beszállítója közé, és ma már vezető pozíciót szerzett a globális növekedési piacon. Ennek a célzott növekedésnek a hajtóereje a portfólió folyamatos bővítése, valamint a felhasználóbarát és minőségi terméktervezés.
ldv_lmpatestek_-_lb_killtson_3624Az idei Liht+Buildingen a cég impozáns standján várta az érdeklődő szakembereket, ahol a legújabb fejlesztésekkel, trendekkel ismerkedhettek meg a látogatók. A LEDVANCE a holnap világítási technológiáján dolgozik annak érdekében, hogy kibővítse azokat a lehetőségeket, ahogyan a fényt jelenleg használjuk az életünkben. A cég az Osram révén közel 100 éves tapasztalattal rendelkezik a világítástechnikai iparágban, és egyike annak a kevés globális világítástechnikai szereplőnek, amelyek irodái több mint 50 országban működnek, és több mint 140 országban folytatnak üzleti tevékenységet.

A cég ambiciózus növekedési terveket tűz ki maga elé. LED lámpatest választékát 2018 év végére több mint 2700 termékre bővíti, ami 2016-hoz képest mintegy tízszeres növekedést jelent. A puszta számoknál azonban sokkal fontosabb a cég által képviselt magas minőség és a termékek széleskörű funkcionalitása.

Forgalmát tekintve a cég jelenleg Európa tíz legnagyobb lámpatest gyártója közé tartozik, és további célja, hogy 2020-ig Európa öt, és a világ tíz legjobbja között legyen.
A cég jelenleg is korszerű LED fényforrások széles választékát kínálja, de a jövőben e termékpalettát is nagymértékben bővíteni kívánja. A költséghatékony és energiatakarékos LED-fényforrások iránt nagy kereslet mutatkozik az olyan fejlődő piacokon is, mint India és Kína. Indiában pl.: a LEDVANCE a közelmúltban nyert el egy kormányzati szerződést 25 millió LED-es lámpa szállítására, amely az indiai kormányt hivatott segíteni ambiciózus nemzeti fenntarthatósági céljai elérésében.

4_ledvance_smart__amazon_alexa_1024A cég úgy látja, hogy az intelligens világítás a legjobb módja annak, hogy a fogyasztók megismerkedjenek az intelligens otthonok világával. A fogyasztók körében a piacra jutás érdekében azonban az intelligens világításnak mindenek fölött egyvalaminek kell megfelelnie: egyszerűnek kell lenni. Fontos, hogy könnyen integrálható legyen más intelligens otthoni rendszerbe, és a kezelése egyszerű legyen, azonnal komfortosabb és kellemesebb környezetet teremtve. A Smart+ típuscsaláddal olyan újgenerációs intelligens termékeket kínálnak a fogyasztóknak, amelyek gyakorlatilag minden elterjedt otthoni platformmal kompatibilisek.

Az emberközpontú világítás (Human Centric Lighting, HCL), más szóval a fény biológiai hatásának figyelembevételével a közérzet és a komfort javítását szolgáló világítás, kiemelt szerepet játszik a LEDVANCE cég életében. A vállalat fontosnak tartja, hogy az első olyan szolgáltatók között legyen, amelyek a jólétet, a hangulatot és a motivációt kedvezően befolyásoló megoldásokat, ugyanakkor a lehető legkönnyebben telepíthető és használható termékeket kínálják.