hirdetés

Hírek-aktuális

 

 

 

Fényforrásgyártóból teljes körű LED világítási vállalatig

2018-04-04

Kevesebb, mint két év alatt a LEDVANCE cég a főként hagyományos lámpák gyártójából önálló, dinamikus és világszerte működő világítástechnikai vállalattá vált, az egyik legátfogóbb LED-termékválasztékot kínálva az általános világítás terén.

A cég rekordidő alatt betört Európa legjobb tíz lámpatest beszállítója közé, és ma már vezető pozíciót szerzett a globális növekedési piacon. Ennek a célzott növekedésnek a hajtóereje a portfólió folyamatos bővítése, valamint a felhasználóbarát és minőségi terméktervezés.
ldv_lmpatestek_-_lb_killtson_3624Az idei Liht+Buildingen a cég impozáns standján várta az érdeklődő szakembereket, ahol a legújabb fejlesztésekkel, trendekkel ismerkedhettek meg a látogatók. A LEDVANCE a holnap világítási technológiáján dolgozik annak érdekében, hogy kibővítse azokat a lehetőségeket, ahogyan a fényt jelenleg használjuk az életünkben. A cég az Osram révén közel 100 éves tapasztalattal rendelkezik a világítástechnikai iparágban, és egyike annak a kevés globális világítástechnikai szereplőnek, amelyek irodái több mint 50 országban működnek, és több mint 140 országban folytatnak üzleti tevékenységet.

A cég ambiciózus növekedési terveket tűz ki maga elé. LED lámpatest választékát 2018 év végére több mint 2700 termékre bővíti, ami 2016-hoz képest mintegy tízszeres növekedést jelent. A puszta számoknál azonban sokkal fontosabb a cég által képviselt magas minőség és a termékek széleskörű funkcionalitása.

Forgalmát tekintve a cég jelenleg Európa tíz legnagyobb lámpatest gyártója közé tartozik, és további célja, hogy 2020-ig Európa öt, és a világ tíz legjobbja között legyen.
A cég jelenleg is korszerű LED fényforrások széles választékát kínálja, de a jövőben e termékpalettát is nagymértékben bővíteni kívánja. A költséghatékony és energiatakarékos LED-fényforrások iránt nagy kereslet mutatkozik az olyan fejlődő piacokon is, mint India és Kína. Indiában pl.: a LEDVANCE a közelmúltban nyert el egy kormányzati szerződést 25 millió LED-es lámpa szállítására, amely az indiai kormányt hivatott segíteni ambiciózus nemzeti fenntarthatósági céljai elérésében.

4_ledvance_smart__amazon_alexa_1024A cég úgy látja, hogy az intelligens világítás a legjobb módja annak, hogy a fogyasztók megismerkedjenek az intelligens otthonok világával. A fogyasztók körében a piacra jutás érdekében azonban az intelligens világításnak mindenek fölött egyvalaminek kell megfelelnie: egyszerűnek kell lenni. Fontos, hogy könnyen integrálható legyen más intelligens otthoni rendszerbe, és a kezelése egyszerű legyen, azonnal komfortosabb és kellemesebb környezetet teremtve. A Smart+ típuscsaláddal olyan újgenerációs intelligens termékeket kínálnak a fogyasztóknak, amelyek gyakorlatilag minden elterjedt otthoni platformmal kompatibilisek.

Az emberközpontú világítás (Human Centric Lighting, HCL), más szóval a fény biológiai hatásának figyelembevételével a közérzet és a komfort javítását szolgáló világítás, kiemelt szerepet játszik a LEDVANCE cég életében. A vállalat fontosnak tartja, hogy az első olyan szolgáltatók között legyen, amelyek a jólétet, a hangulatot és a motivációt kedvezően befolyásoló megoldásokat, ugyanakkor a lehető legkönnyebben telepíthető és használható termékeket kínálják.

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea