hirdetés
hirdetés

Hírek-aktuális

 

 

 

A Wiha speedE® – forradalom a kéziszerszámok piacán!

2019-02-28

Egy csavarhúzó? Nem, speedE®! – A világ első elektromos hajtású kéziszerszáma, amely igazi forradalmat jelent a villanyszerelők munkájában. A Wiha speedE® csavarhúzó gyors és hatékony munkavégzést, valamint maximálisan biztonságos munkavégzést tesz lehetővé – mind az anyag, mind a felhasználó szempontjából.

wiha_1_250A csavarhúzó belsejében egy kis elektromos motor kapott helyet, amely lehetővé teszi csavarok behajtását meglévő furatokba, max. 0,4 Nm nyomatékkal. Ennek az értéknek az elérésekor a rásegítés automatikusan kikapcsol, és a csavar végső meghúzását „analóg módon”, kézi erővel hajthatjuk végre – a teljes irányítás megőrzésével 8 Nm-es nyomatékig vagy ütközésig, mint a hagyományos csavarhúzók esetében.

A speedE® lehetővé teszi, hogy a behajtó és kicsavaró műveleteket ne csak megfelelő pontossággal, hanem legalább kétszer olyan gyorsan végezze el, mint a hagyományos kéziszerszámok esetében. A direkt erre a célra kifejlesztett precíz, erőátvitelt-szabályozó elektromos mechanizmus a nyomatékszabályozással együtt megbízható támogatást nyújt, különösen nagy pontosságot igénylő csavarozási műveletek során.
wiha_2_250A nehezen elérhető vagy rosszul megvilágított helyeken végzett munkálatokat egy integrált LED-lámpa teszi könnyebbé, amely pontosan megvilágítja a csavart és a munkaterületet.
A 18500-as típusú újratölthető akkumulátor lehetővé teszi akár 800 csavaros rögzítés végrehajtását, amelynek köszönhetően a felhasználó akár több napig is használhatja a szerszámot anélkül, hogy azt fel kellene tölteni.

Egy fogással egyszerre három csavarozási lépés végezhető el:
– gyors elektromos üzemmódú csavarbehajtás,
– 0,4 Nm-es meghúzási nyomatékhatárolás az érzékenyebb anyagok védelme érdekében (azaz integrált anyagvédelemi funkció 0,4 Nm-es értéknél aktiválódik),
– kézi rögzítés egy finom mozdulattal.
Minden Wiha VDE slimBits bitfej kompatibilis a speedE® csavarhúzóval, ami alkalmassá teszi a szerszámot a feszültség alatti munkavégzésre.
(X)

https://lp.wiha.com/speede/?L=hu

wiha_3_1346

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea