Hírek-aktuális

 

 

 

VI. Globális Kiállítások Napja

2021-06-07

Idén június 2-án immár hatodik alkalommal rendezték meg a Global Exhibitions Day-t,  a Globális Kiállítások Napját. A cél, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy a kiállítások a gazdasági fellendülés leghatékonyabb gyorsító pályái. Másfél év óta ez a terület is nehéz időszakon és nagy változásokon megy keresztül.

ged2021_250Az UFI, a Kiállítási Ipar Világszövetség június 9-10 között megrendezésre kerülő konferenciája idén különös jelentőséggel bír, mivel a világgazdaság számára a vásárok döntő szerepet játszanak a gazdasági fellendülésben, újjáélesztik a vállalatokat és az ágazatokat, munkahelyeket teremtenek, és az üzleti turizmus egyik fő forrását jelentik.
Arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a vásárok milyen értékes szerepet játszanak a foglalkoztatás és a jólét megteremtésében. Idén a jelenlegi körülmények miatt különös jelentőséggel bír ez egy olyan iparág számára, amely kulcsfontosságú lesz a világgazdaság fellendítésében.
A vásárszervezők világszerte áldozatos munkát végeznek annak érdekében, hogy garantálják a személyes találkozókra épülő kiállítási tevékenység biztonságos visszatérését. Tökéletesen összehangolt biztonsági intézkedéseket és protokollokat fogadnak el a látogatók, a kiállítók és a személyzet védelme érdekében, valamint olyan környezetet biztosítanak, amely nagyszerű üzleti lehetőségeket garantál minden résztvevő számára.
A világkiállítások világnapjának megünneplésével a vásári ágazat világszerte összefog, hogy bemutassa azt a hatalmas hatást, amelyet az ágazat tevékenysége a gazdaságra és a társadalomra nemzetközileg gyakorol, mivel az üzletteremtés, a turizmus, az innováció, a digitalizáció és a tudáscsere epicentrumát jelenti.
A nap célja továbbá, hogy elősegítse a kiállítási tevékenység jelentőségének, hatásainak, valamint gazdasági és társadalmi visszahatásainak megismerését és terjesztését. A több mint egyéves időszakot követően – amikor a COVID-19 válság miatt a kiállítások világszerte szinte teljesen leálltak – a kampány fő üzenete, hogy a vásárok nélkülözhetetlenek a gazdasági fellendüléshez.

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea