hirdetés
hirdetés

Hírek-aktuális

 

 

 

Showtime: Szerszámok, minden eshetőségre

2021-05-05

A Wiha a Showtime téma keretei között mutatja be szerszámrendszereinek, szerszámpalettáinak és szállítási megoldásainak széles választékát. A színpad az ún. Ötcsillagos Rendszereké – 16 kiválasztott készlet vagy rendszer, amelyek különböző módon segítik a felhasználókat a mindennapi munkájuk során. A mechanikus szerszámok terén számos innovációt, valamint az elektromos és az e-mobilitás szektorban bevált, legújabb megoldásokat tartalmaznak.

A különböző szektorok felhasználói kényelmesen választhatnak testreszabott megoldásokat az Ötcsillagos Rendszerek közül, amelyek megfelelnek a saját igényeiknek, alkalmazási és tevékenységi körüknek.

wiha-showtime2021_650

Megoldások széles választéka különféle igényekhez
A kisebb szettek és multifunkcionális táskák mellett a Wiha termékkínálata új szerszámos hátizsák készleteket, L-XXL méretű szerszámosláda szetteket és átfogó műhelykocsikat tartalmaz az e-mobilitási autóipar számára. Az egyes rendszerek tartalma és funkciója mindig az egyes célcsoportok speciális igényeire alapul. A készletek tartalma az ügyfélfelmérések során szerzett visszajelzésekre alapul. A minden esetet lefedő 16 sztár a Wiha cég válasza a helyzetalapú kihívások, igények és kívánságok sokféle változatára. 

A szerszámkészletekbe való befektetés sokféle előnnyel jár
wiha_st_300_300Műhelyben, építkezésen vagy szervizelés közben gyakran a rendelkezésre álló szerszámok határozzák meg, hogy mennyire hatékonyan, milyen minőségben és milyen biztonságosan végezzük el a munkát. A szerszám-kiskereskedők széles kínálatát nézve azonban gyakran nehéz megtalálni a legmegfelelőbb szerszám-összeállítást egyedi alkalmazási célokra. Itt jön képbe a Wiha, hogy ezt a feladatot átvegye a felhasználóitól. Optimális szerszámkészleteket állítottak össze konkrét munkahelyi feladatokhoz, és ezen túlmenően olyan szállítási és tárolási megoldásokba csomagolják ezeket, amelyek maguk is további előnyöket kínálnak. Például kényelmes gurítási vagy hordozási lehetőséget, valamint egyéb sokoldalú, praktikus kényelmi funkciókat. A kombinálható vagy akár bővíthető rendszerek emellett helyet, fáradtságot és időt takarítanak meg.

Szervizelés, hosszabb építkezési projekt vagy csak rengeteg rögzítési feladat – a különböző szerszámkészletek előnyt jelentenek
wiha_el_300_300A szervizelési munkák esetében általában elegendő egy szektorspecifikus szerszámokból álló alapkészlet, legyen szó mechanikus vagy szigetelt szerszámokról villanyszerelők számára. Az ilyen projektek gyakran rengeteg mozgással járnak. Ilyen esetben az új L szerszámhátizsák készletek – szerelő vagy elektromos változatban – kifinomult eszközválasztékot és kényelmes hordozhatóságot kínálnak. Vastagon párnázott hordszíjak, akasztóhorog, különféle rekeszek a szervezett tároláshoz és robusztus kialakítás. Ez csak néhány a hátiszák jellemzői közül. Azok számára, akik kedvelik a klasszikus dobozrendszert, az XL szerszámtartó készlet és az L alapváltozat megfelelő alternatívát jelent.

wiha_me_300_300Ezzel szemben a nagyobb építkezési projektek átfogó szerszám-szettet igényelnek, hogy minden eshetőségre készen álljunk. Ebben az esetben az óriási kerekekkel ellátott, 100 részes, elektromos XXL III szerszámtartó készlet a megfelelő választás. A professzionális eszközök széles választéka maximális rugalmasságot biztosít. Maga a tok használható mobillépcsőként, valamint integrált fűrészelési lehetőséggel rendelkező munkapadként vagy ülésként. A további tároló rekesz helyet biztosít még több eszköznek, kiegészítőnek vagy anyagnak.

Ha számos széleskörű rögzítési feladattal állunk szemben, a speedE® Industrial vagy a speedE® II electric e-csavarhúzó jelenti a legnagyobb segítséget. Ezek elektromosan támogatják a felhasználót az egyébként időt és erőfeszítést igénylő rögzítési feladatok során. Először automatikusan és gyorsan csavarják be a csavarokat, majd az anyagot védő ütköző lép működésbe. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy finoman rögzítsék a csavarokat a helyükön. A nyomatékadapterekkel és a számos slimBit bitfejjel való kombináció a lehető legnagyobb rugalmasságot kínálja.

A szerelői szektorban az ötcsillagos rendszerek termékcsaládjának egy 60 darabos dugókulcs csavarhúzó és bitkészlet is a részét képezi, amely egy kényelmes L-Boxx-ban található, valamint egy 40 darabos készlet, amely funkcionális táskát és övcsipeszt tartalmaz. Különböző profilú és alkalmazási területű, finoman fogazott racsnis kulcsokkal, valamint robusztus és kényelmes szállítási megoldásokkal nagyobb rugalmasságot és hatékonyságot kínálnak a mobil munkavégzés során. 

Optimálisan felszerelt mobil műhely
wiha_ea_300_300Az e-mobilitás szektor új kihívások elé állítja az autószerelőket. A speciális és szigetelt eszközök helyes használata elengedhetetlenül fontos az e-autók karbantartása és javítása szempontjából. A műhely megfelelő szakmai és biztonsági eszközökkel való felszerelése most könnyen és egyszerűen elvégezhető. Erre a célra kínálja a Wiha az e-Mobility szerszámkészletet, valamint a teljesen felszerelt e-Mobility műhelykocsit. Ezek a készletek az e-autók karbantartásához szükséges összes eszköz átfogó kínálatát nyújtják.

A felhasználók többek között a Showtime landing page-en tájékozódhatnak az összes többi „sztár és sztárjelölt” előnyeiről.

További információ: www.wiha.com/showtime

(X)

hirdetés

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea