hirdetés

Hírek-aktuális

 

 

 

Fokozatosan újraindul a termelés Pilisszentivánon

2020-04-16

Március 19-én ideiglenesen felfüggesztette a termelést négy európai gyárában a Schréder, hogy ezzel minimalizálják az egészségügyi kockázatokat, és elkerüljék az nCOVID-19 terjedését dolgozóik körében. Az azóta eltelt hetekben folyamatosan figyelve a helyzet alakulását, lehetővé tették az erre alkalmas területeken munkatársaik részére az otthoni munkavégzést, illetve arra törekedtek, hogy a termelésben dolgozó kollégák számára miként tehetik biztonságossá a munkavégzést a munkahelyek megőrzése érdekében.

Számos intézkedést foganatosítottak, hogy a vírus terjedésének megelőzése érdekében minimalizálják az egészségügyi kockázatot az újrainduló termelésben dolgozó kollégáik számára. A szigorú biztonsági óvintézkedések bevezetése, az átgondolt munkaszervezés, a kézfertőtlenítők, egyéni védőfelszelések rendelkezésre állása megteremtette a lehetőséget, hogy április 6-ával újraindíthatták a termelést a pilisszentiváni gyárban. A gyártási folyamatokhoz az ellátási láncok továbbra is biztosítottak, így a cég a beérkező rendeléseket teljesíteni tudja.

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea