hirdetés

Hírek-aktuális

 

 

 

Villamos hajtások és az Ipar 4.0

2018-04-24

Ezzel a címmel szervez szakmai napot a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Villamos Gép, Készülék és Berendezés Szakosztálya az Óbudai Egyetem MEE szervezetével, valamint a BME Villamos Energetika Tanszék, Villamos Gépek és Hajtások Csoporttal együttműködve, és a Villgép Szövetség támogatásával.

A rendezvény május 16-án, az Óbudai Egyetem Bécsi úti épületében várja az érdeklődőket.

Az Ipar 4.0, mint minden ágazatban, itt is jelen van. Utoljára 2014-ben került górcső alá a téma a szakosztály gondozásában, így az azóta eltelt időszakban történt fejlesztések, új eredmények, valamint a téma más megközelítése létjogosultságot ad a téma 2018-as felvetésének.

Az előadások az elmúlt években bekövetkezett fejlődésről, a bővülő alkalmazási lehetőségekről szólnak majd, a technológiák, a járművek és a villamos energetika vonatkozásában. Ezen belül néhány tématerület – villamos hajtások és az Ipar 4.0 kapcsolata; intelligens villamos hajtások; villamos hajtások a vasúti, közúti, vízi és légi közlekedésben; energetikai berendezések villamos hajtásai; az épületautomatika és a háztartás villamos hajtásai stb.; monitoring és diagnosztika; villamos hajtások működésének szimulációja – kiemelt szerepet kap majd a rendezvényen.

Részletes program itt olvasható!

villamos_hajtsok_szakmai_nap_programja_1584

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea