hirdetés

Hírek-aktuális

 

 

 

InfoShow 2016-17 – új idény

2016-10-05

Változatos palettával indul ősztől az InfoShow országos szakmai kiállítás- és konferenciasorozat új évada.

A továbbra is naprakészen, biztonságosan jelmondat jegyében „Trendek és új lehetőségek az elektrotechnikában és a kapcsolódó előírásokban” címmel folytatódik a rendezvénysorozat. Célja továbbra is az, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében naprakész információkkal segítse a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját. Tájékoztat az aktuális szabályozásról, a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást ad a minőségi munkavégzéshez.

A 2016-17-es szezonban a MEE és az EMOSZ visszatérő partnerei – Wago Hungária Kft., C+D Automatika Kft., Dehn+Söhne GmbH.+CO. KG, Hensel Hungária Kft., OBO Bettermann Kft., a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. – mellett több új céggel bővül az előadók és kiállítók sora, új színt és új témákat hozva a villanyszerelés területéről.

Természetesen lapunk is minden állomáson megjelenik kiállítóként, és szakkönyvünk, az Elektromosipari szakemberek kézikönyve is megvásárolható.

A résztvevők első kézből értesülhetnek a gyártóktól és képviseleteiktől az épületautomatikai rendszerekről, a napelemek érintésvédelméről, a hatályos tűzvédelmi szabályozásról, a túlfeszültség-védelemről, és megismerhetik a legújabb szerelési technikákat, az innovatív megoldásokat.

Tervezett időpontok és helyszínek: infoshow2014_logo_1076_01

2016. október 11. kedd – Pécs,
– 2016. október 18. kedd – Győr,
– 2016. november 8. kedd – Debrecen,
– 2016. november 22. kedd – Szeged,
– 2016. december 1. csütörtök – Budapest,
– 2017. február 7. kedd – Miskol,
– 2017. február 21. kedd – Veszprém,
– 2017. március 7. kedd – Kecskemét,
– 2017.március 21. kedd – Zalaegerszeg.

Jelentkezés és részletek a megújuló honlapon (www.infoshow.hu).

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea