hirdetés

Hírek-aktuális

 

 

 

Érték és Minőség Nagydíj

2018-06-13

Idén először, 47 főkategóriában hirdették meg az Érték és Minőség Nagydíj pályázatot. A nemzetközi bevezetésre is alkalmas minőségtanúsító védjegyet szeptember 11-én, az Alkotók Ünnepén, az Országház felsőházi termében adják át a győzteseknek.

em_250A pályázatra az egész Kárpát-medencéből jelentkezhettek mindazon vállalkozások, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelten fontosnak tartják a magas minőségű termékek előállítását, ill. szolgáltatások nyújtását. Az Érték és Minőség Nagydíj tanúsító védjegy az 1998-ban – a kiemelkedő minőségű áruk elismerésére – bevezetett Magyar Termék Nagydíj tanúsító védjegy helyébe lép.
Az új elismerés a kiemelkedő minőséget a jól bevált tradíciókra épülve képviseli határainkat átlépve, nemzetközi színtéren is. A díjat magyar és angol nyelvű Kitüntető Oklevél tanúsítja, jelképe az Érték és Minőség Nagydíj emblémájával díszített, a Hollóházi Porcelángyár Kft. alkotógárdája által készített egyedi iparművészeti trófea.
A konzultációs szakaszban eddig több mint 100 magyarországi és a határon túli érdeklődővel zajlottak az egyeztetések a pályázati főcsoportok széles spektrumán. A pályázat szakértő zsűrije a hét régióban tett látogatása során úgy tapasztalta, hogy a hosszútávon gondolkodó vállalkozások kiemelkedő lehetőségként tekintenek a minőségtanúsító védjegy megszerzésére, amely akár nemzetközi törekvéseiket is segíteni tudja.
Az Érték és Minőség Nagydíj pályázatot 2018-ban első alkalommal írta ki és valósította meg a Diamond Szervezőiroda Bt. (a védjegyalapítók megbízásából a pályázat szervezési és lebonyolítási teendőit koordináló és végző szervezet), a Hajnal Húskombinát Kft., a Kömi Kft., a Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a ProfessionCert Kft., valamint az erdélyi, mezőcsávási székhelyű SSM & SIU Kft.
A nemzetközileg is bevezethető új védjegy a kiváló minőségű áruk és szolgáltatások színterén, lehetőséget ad a gazdaság azon szereplőinek kitüntetésére, akik a mindennapi kiemelkedő munkájukért szomjazzák az elismerést. Pályázni lehet az egész Kárpát medencéből, érintve a gazdaság szinte teljes területét, többek között a vendéglátást, az építő-, a bútor-, és élelmiszeripart, a mezőgazdaságot, a szabadidős és kulturális tevékenységeket, rendezvényeket, az oktatást, az orvostechnikai és kozmetikai szegmenset, vagy akár a ruházati és sporttermékek gyártását is. Emellett helyi közösségek is lehetőséget kapnak tevékenységeik megmérettetésére.
A Kiírók Tanácsa döntése alapján a legkiemelkedőbbnek ítélt pályázatok elnyerik az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címet. A rendszer keretében a Pályázat Kiírói Tanácsa, a pályázat kiírói és a kiírókon kívül különböző cégek, intézmények, szervezetek is felajánlanak különdíjakat. Különdíjat csak a tárgyévben nagydíjat elnyert pályázatok és pályázók kaphatnak, kivétel az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Életmű Díja, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kárpát Hazáért Nívódíja, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kárpát Hazáért Életmű Díja, valamint az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációs Nívódíja.
További információk

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea