hirdetés

Hírek-aktuális

 

 

 

EMOSZ által ajánlott VDE szerszámok

2019-06-07

A Wiha szerszámok minőségét és ergonómiáját az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége igazolta a tanúsítvány formájú hivatalos ajánlás aláírásával.

emosz_h_250A szövetség által kiadott ajánlás aprólékos vizsgálatok alapján került kiállításra és mindegyik szigetelt, feszültség alatti munkavégzésre szánt, valamint egyénileg 1000 V AC feszültség alatt tesztelt Wiha szerszámra vonatkozik, többek között:

  • SoftFinish csavarhúzók 1000 V AC szigeteléssel
  • Nyomatékcsavarhúzók 1000 V AC szigeteléssel
  • Fogók 1000 V AC szigeteléssel
  • Wiha speedE, E-csavarhúzó
  • Kábelcsupaszító és krimpelő szerszámok.emosz_certificate_hu_signed_hk_357

Az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége igazolta, hogy az említett Wiha szerszámok pozitívan befolyásolják az ergonómiát, a felhasználó biztonságát és a munkaminőséget, valamint jelentős mértékben óvják az anyagot is, ezáltal csökkentve a költségeket. Mostantól a kiválasztott Wiha szerszámok egy speciális, „EMOSZ által ajánlott szerszám” jelöléssel lesznek ellátva, amelynek köszönhetően a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a szerszámokat villamosipari szakértők ellenőrizték. A hivatalos ajánlás igazolása annak a bizalomnak, amelyet a Wiha szerszámok a magyar szakértőktől kaptak.

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea