hirdetés
hirdetés

Hírek-aktuális

 

 

 

Bármilyen címke és jelzés megtervezhető – Brady Workstation

2019-04-30

A Brady Workstation forradalmasítja a címkék és a jelölések létrehozását, valamint nyomtatását azáltal, hogy Ön választhatja ki a szükséges eszközöket, ráadásul ezek használata sokkal egyszerűbb és hatékonyabb.

brady_workstation_1_2_300_a_545A Brady Workstation és a benne elérhető több mint 20 professzionális címketervező alkalmazás és eszköz segítségével bármilyen termékek, kábelek és létesítmények azonosítására szolgáló címke és jelzés könnyen megtervezhető. Csak válassza ki a szükséges alkalmazásokat és eszközöket, aktiválja a 30 napos ingyenes próbaidőszakot, majd vásárolja meg azokat, ha elégedett.

Nagyszerű alkalmazás sorkapcsok címkézésére
A Brady Workstation részét képező Sorkapocstömb címkéző alkalmazás praktikus és rugalmas megoldás a sorkapcsok címkézésére. Az alkalmazás vizuálisan megjelenít minden kapcsot, és meghatározható, hány kapocs legyen azonosítva valamint mekkora legyen a címkék mérete. Az alkalmazással a szigeteléshez távtartók is beilleszthetők, így az azonosító kódok a sorkapocs-címkén pontosan a kapcsok alá kerülnek.

És ez még nem minden: a kábelcímkéző sablonban megadott azonosító adatokat a sorkapcsoknál újra felhasználhatja, ha néhány kattintással meghatározza, melyik sorkapocsba kell behelyezni az adott kábelt.
További információért
kérjük, keressenek elérhetőségeinken.

 
Töltse le a 30 napos ingyenes próbaverziót, és címkézze egyszerűen a sorkapcsokat! 

                                                                                                                    (X)
BRADY Magyarország
Tel.: +36 23 500 275
Email: Central_Europe@bradycorp.com

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea