hirdetés
hirdetés

Hírek-aktuális

 

 

 

Automotive Hungary

2016-10-14

"Üzlet, tudomány, karrier az autóiparban" – jövő hét szerdán nyitja meg kapuit az Automotive Hungary kiállítás. Több, mint 250 kiállító, „járműves” városok és régiók, valamint oktatási intézmények várják a látogatókat nem csak üzleti, de HR ajánlatokkal is, október 19–21. között az Automotive Hungary kiállításon, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A 4 magyarországi autógyár mellett jelen lesznek a saját területükön meghatározó cégek, kisvállalkozások, nagyvállalatok, városok és régiók (Nyugat-Pannon Régió, Miskolc, Győr, Tatabánya), és kollektív bemutatókat szervez a Czech Trade, az Advantage Austria, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, a MAJOSZ és a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara.
A kiállítói lista itt található: http://automotivexpo.hu/hu/kiallitoi-lista-2016
A széles kiállítói kínálat mellet számos program várja a szakembereket, hiszen a rendezvényhez magas színvonalú szakmai programsorozat is kapcsolódik, amely az iparág egészét lefedő 3 kiemelt témakörre épül: ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER.
Ízelítő a programból:
Techtogether diákverseny a jövő reménységeivel
Japán-magyar alkatrész- és anyagbeszerzési üzletember találkozó (JETRO)
„Járműipar 2016” konferencia (portfolio.hu, MAGE)
„Tier Up!” stand (HIPA)
HR konferencia, nem csak HR-eseknek
"Az E-mobilitásról másképpen II."  (BPMK) - a konferenciát a BPMK kötelező szakmai továbbképzésként ismeri el a Gépészeti, a Közlekedési, az Elektrotechnikai, az Energetikai és a Vegyészmérnöki Tagozatok tagjainak.
Részletes programok: http://automotivexpo.hu/hu/programok
Társrendezvény: Autótechnika Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás
2016. október 19-22. (szerda-szombat)

au_610

Online regisztráció esetén ingyenes belépés: http://automotivexpo.hu/hu/regisztracio

Bővebb információ: www.automotivexpo.hu