hirdetés

Hírek-aktuális

 

 

 

A Wiha ElectricVario család kezdőrúgása – 83 erős szakemberből álló csapat

2019-03-29

Kezdőrúgás, passz, lövés, gól. A Wiha egy új felállást mutat be, amely rögzítési feladattól függetlenül megfelelő megoldást jelent.
Az ElectricVario termékcsalád egy 83 eszközből álló rendszer, amelyben a szerszámok teljes mértékben kombinálhatóak egymással.

beztytu322u_ha_422A számos új „igazoláson” túl az újonnan bejelentett Wiha csapat a meglévő Wiha megoldásokat is tartalmazza, különböző készletek keretei között. A „Professzionális labdarúgás” címmel indított széleskörű kampány saját kampánylogóval rendelkezik, ami megkönnyíti a felhasználók számára, hogy a jövőben felismerjék az összes „csapattagot”. Garantáljuk, hogy a felhasználók hatékonyan, rugalmasan és teljesen biztonságosan, az egészségük kockáztatása nélkül fognak betörni a „tizenhatosra”, minden csavart kiváló célzással behajtva.

A Wiha ElectricVario család minden olyan rögzítőszerszámot tartalmaz, amelyre a felhasználóknak a különböző típusú feladatok és rögzítések során szükségük lehet. A teljes mértékben szigetelt rendszer és a kísérő kampány segíti a felhasználókat abban, hogy megismerjék a szerszámok előnyeit és tökéletesen kihasználják azokat a különböző szerszámkombinációknak köszönhetően. A felhasználók egyéni alapon állíthatják össze a számukra megfelelő „felállást” az egész profi csapatból.

A csapat
Csakúgy, mint a professzionális futball esetében, a Wiha is különböző posztokba sorolja a 83 elemből álló termékcsaládot. A hat különböző markolatból álló „védősor” többféle „átadásra” képes: a középpályán játszó hosszabbítóhoz és nyomaték adapterhez, vagy közvetlenül a „csatársorhoz”. Utóbbi számos slimBit fejből és dugókulcsból áll. A mobil Torque QuickCheck olyan gyors nyomatékvizsgáló készülék, amely védelmet nyújt a „gól” helytelen nyomatékrögzítései ellen. Az „edzők” az „egyéni tehetségeket” alkalmazásorientált „csapatokká” alakítják: új szerszámkészletek multifunkcionális vagy összecsukható zsákokban vagy slimBit dobozokban.wiha_evf_new_sets_300dpi_6_600
A védők
A védősorban lévő „újonnan igazolt játékosok” két új markolat-változatot jelentenek. Az új, szigetelt PicoFinish® karcsú markolata precíz és aprólékos feladatok végrehajtását teszi lehetővé. Az erő és az irányíthatóság optimális egyensúlya révén az új, szigetelt slimVario® markolat használata ergonomikus. Az alapvető termékek közé jól ismert játékosok tartoznak, mint például a kis, sokoldalú Stubby, a gyors, elektromos speedE®, a LiftUp®, amelynek markolatában slimBitek találhatók, vagy a rugalmasan állítható TorqueVario®-S.

A középpályások
Ha csavarozáskor a „középpályásokat” is szükséges bevonni a játékba, az öt easyTorque nyomaték adapter, vagy az új slimBit hosszabbítók, pengék, markolatadapterek és dugókulcsok készenlétben állnak.

A csatárok
Az új és meglévő slimBitekből és 1/4” imbusz bitfejekből álló támadósor kihasználja a „gólpasszokat” és „gólt szerez”. A felhasználókkal való intenzív együttműködés és a piaci igények terén szerzett tapasztalatok eredményeként a meglévő Wiha termékcsaládot számos új profillal és bitméretettel egészítették ki. Nem számít, hogy a hely korlátozott, a csavar mélyen és erősen van behajtva, vagy, hogy irányíthatóságra, pontosságra, hosszantartó teljesítményre és mozgékonyságra van szükség, minden feladat biztonságosan, hatékonyan és ergonomikusan, az áramütés veszélye nélkül elvégezhető egy megfelelő „passzal”, azaz a megfelelő szerszámkombinációval.

Az edzők
Az edzők „egyéni tehetségeket” hoznak össze: az új, 13 darabos multifunkcionális táskát, az új összecsukható táskákat vagy 6–12 darabos slimBit dobozokat, amelyek szíjjal vannak ellátva az egyszerű szállítás és a slimBitek eltávolítása érdekében.wiha_evf_tego_300dpi_6_946
A menedzserek
A Wiha a kommunikációs eszközök széles skáláját biztosítja annak érdekében, hogy a felhasználók optimálisan választhassák ki a megfelelő szerszámkészletet vagy a megfelelő „felállást” a szóban forgó alkalmazási területen. Ennek érdekében POS-anyagok és rendszerek széles skáláját kínálják, lehetővé téve a „kiskereskedelmi stadionba” való integrálást, ahol felhívják magukra a figyelmet.wiha_evf_vr-room_300dpi_6_600
Az átfogó információs anyagok, „rajongói termékek”, animációs filmek és a saját landing page-en található klipek kiegészülnek a Wiha Virtuális Valóságával. Virtuális látogatást tehet a csapat öltözőjében, és minden játékosról részletes információkat kaphat. Befejezésként a pályára léphet a játékoskijárón keresztül, ahol nemcsak a hagyományos stadionhangulat fogadja majd, hanem egy szórakoztató kapura lövő játék is. Az ElectricVario családról további információkat az alábbi weblapon talál:

https://lp.wiha.com/evf/

(X)

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea